Tilkallingshjelp: Turistinformasjonen i Oslo

Oslo Visitor Centre søker tilkallingshjelper
Søk snarest
16.10.2024

VisitOSLO søker imøtekommende, positive, språkmektige, serviceinnstilte Oslo-entusiaster til å være tilkallingshjelper på Oslo Visitor Centre, byens offisielle turistinformasjon, denne høsten og vinteren. Vi vil at byens tilreisende skal bli like begeistret for byen som vi er, og håper DU kan være den rette til å hjelpe med dette!

Vi ser etter deg som:

  • Er fleksibel, blid, nøyaktig, raskt, engasjert, ansvarsfull og lærevillig
  • Behersker norsk og engelsk flytende. Det er en fordel med kunnskap i fortrinnsvis tysk, fransk, spansk eller italiensk
  • Har god kjennskap til byens museer og attraksjoner samt kollektiv transport
  • Har kjennskap til og bruker www.visitoslo.com
  • Er nysgjerrig og løsningsorientert i møte med mennesker og har forståelse for forskjellige kulturer
  • Det er en fordel om du har erfaring fra servicebransjen, kundebehandling og/eller salg

Vi tilbyr:

  • et hyggelig arbeidsmiljø i et dynamisk og internasjonalt miljø
  • mulighet til å praktisere ulike språk daglig
  • opplæring i våre bookingverktøy, systemer og -rutiner
  • lønn ihht tariff

VisitOSLO kan tilby et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø i flotte kontorlokaler inne i Østbanehallen som ligger midt i Oslo sentrum. Vi får lov til å jobbe med det vi opplever som Norges mest spennende produkt, OSLO, og arbeider hver dag med å spre vår egen Osloentusiasme både nasjonalt og internasjonalt.

Les mer om Oslo Visitor Centre her: https://www.visitoslo.com/no/turistinformasjonen/ .

Søknadsfrist: 16.10.2024

Lurer du på noe? 

Gå inn på visitoslo.com eller ring oss på 23 10 62 00. 

Kontaktperson: 

Christiane Blix-Nilsen, Front Office Manager Oslo Visitor Centre, jobb@visitoslo.com

Om VisitOSLO: 

VisitOSLO er et privat non-profit markeds- og kompetanseorgan som arbeider med å profilere destinasjon Oslo i inn- og utland. Vi jobber med fire hovedområder; markedsføring, vertskap, kongresser og destinasjonsutvikling. Vi driver Oslos eneste turistinformasjon på Østbanehallen, og har 30 faste ansatte i tillegg til sesongansatte som jobber på Oslo Visitor Centre. VisitOSLO forvalter også Oslo Pass, som gir gratis inngang til de fleste museene i Oslo, gratis kollektivtransport i Oslo og rabatter på utvalgte steder. 

 

Vårt mandat er å profilere Oslo for å skape et godt omdømme til byen, samt være det beste vertskapet for alle besøkende. Vi retter markedsføringen vår mot norske og internasjonale besøkende, samtidig som vi vet at en god by å bo i er en god by å besøke, derfor er Oslofolk også et viktig segment for oss. Vi er et rådgivende og pådrivende organ for besøksnæringen, og skal være en uvurderlig sparringspartner når det gjelder problemstillinger for reiselivet i destinasjon Oslo.

VisitOSLO