Sjømagasinet

På holmen av tyver, så nær vannet og fjorden som du kan komme, finner du Sjømagasinet. Et helstøpt konsept med restaurant, vinbar, kurs-og møtelokale, selskapslokale og fiskebutikk.

Om oss

Vår store lidenskap er å vise frem det beste fra sjømatnasjonen Norge. Kjøkkensjefen vår, Karel, er levende opptatt av lokale råvarer og bærekraft. Be om å få sjekke QR-koden på Hitra-krabben neste gang du kommer, så kan du se akkurat hvor den kommer fra og hvem som har fisket den.


Vi er mange ting; restaurant, vinbar, fiskebutikk, kurssted, møte-og selskapslokale. Men først og fremst er vi en leverandør av moderne smaksopplevelser med fisk og skalldyr av ypperste kvalitet. Ta kontakt med oss om ditt neste selskap, event eller om du vil ha en god oppskrift på torsk til neste torsdagsmiddagen. Vi ser frem til å høre fra deg.

Denne karrieresiden er laget med