Trondheim, Norge
Stjørdal, Norge
Verdal, Norge
Levanger, Norge
Leksvik, Norge
Steinkjer, Norge
Namsos, Norge
Rørvik, Norge

Lærlingeplass

Sikker jobb i fremtiden?
Løpende

Er du på jakt etter en spennende og utfordrende lærlingeplass innen elektrofaget? Da har du kommet til rett sted! Elman er på utkikk etter dedikerte og motiverte lærlinger som ønsker å bli en del av vårt dyktige team.


Som en veletablert og anerkjent bedrift innen elektrobransjen, legger vi stor vekt på å utvikle og styrke fremtidens elektrikere. Vi tilbyr et læringsmiljø der du vil få muligheten til å jobbe side om side med erfarne fagfolk og delta i spennende prosjekter. Du vil få en unik mulighet til å tilegne deg faglig kompetanse og erfaring innenfor områder som installasjon, feilsøking og vedlikehold av elektriske systemer.


Vi tilbyr lærlingeplasser innen elektrofaget, og nå kan du enkelt søke lærlingplass hos oss, dersom du har gjennomført vg1 og vg2.


Hva er en typisk dag som lærling hos oss?

Hos oss får du oppleve en variert og spennende arbeidshverdag. Her kan du bli involvert i alt fra installasjon av belysning og varme til solcelleanlegg, styringssystemer og vedlikehold av elektriske anlegg.

  • Utføre installasjon, service og vedlikehold av elektriske anlegg
  • Feilsøking og reparasjon av elektriske feil
  • Bistå med planlegging og gjennomføring av prosjekter
  • Samarbeide tett med kolleger, kunder og andre faggrupper


Vi ser etter deg som

  • er nysgjerrig og løsningsorientert
  • har genuin interesse for elektrofaget
  • er pliktoppfyllende og ansvarsbevisst
  • vil bidra til å opprettholde vår gode bedriftskultur


Vi kan tilby

  • Gode lønns- OTP og AFP betingelser.
  • Fritidsulykke forsikring.
  • Variabelt og interessante jobber.
  • Spennende og innovative prosjekter
  • Stort kollegial med masse
  • kompetanse.
  • Gode muligheter for fast ansettelse etter bestått fagprøve


Hva kan du forvente som lærling hos oss?


Tett oppfølging

I Elman verdsetter vi læring og utvikling. Vi vil gi deg den nødvendige støtten og veiledningen under læretiden, slik at du kan utvikle dine ferdigheter., samtidig som du blir en del av vårt gode arbeidsmiljø. Hos oss er det gode muligheter for jobb etter endt lærlingtid, og som del av Konstel-konsernet er det store muligheter for utvikling og kompetanseheving, også etter du har mottatt fagbrevet.


Mangfold og lærlinger

Vi har fokus på mangfold og inkludering, og har troa på at det beste arbeidsmiljøet består av ulike mennesker, med ulike styrker og ressurser.

Bransjen vår har overvekt av gutter og mannfolk, men vi vet at jentene er like gode! Og sammen blir vi enda bedre. Derfor oppfordrer vi både jenter og gutter til å søke hos oss.


Bærekraft

Elektrikere er i dag blitt en viktig faggruppe til samfunnets bidrag til bærekraft. Vi tar bærekraft på alvor, både internt i bedriften og eksternt. Som en del av Konstel har vi en rekke bærekraftsmål som vi jobber etter:

  • Våre medarbeidere skal oppleve meningsfylt arbeid, spennende utfordringer og kontinuerlig læring. Vi skal være en arbeidsplass hvor respekt, mangfold og likeverd er fremtredende trekk.
  • Vi skal sikre kompetansen og tilgjengeligheten på el-installasjoner og produkter som fremmer effektiv og grønn energibruk.
  • Vi jobber for å redusere våre klimagassutslipp, ved å gjøre bilparken mer elektrisk, og vi jobber med å redusere transportutslippene når vi bestiller varer. 
  • Vi skal bidra til å forhindre enhver form for diskriminering eller utnyttelse av mennesker i vår verdikjede.



Vi tror på å investere i våre lærlinger og å bidra til deres personlige vekst. Hvis du er klar for å ta det første skrittet mot en lovende karriere innen elektro, vil vi gjerne høre fra deg. Søk lærlingeplass hos oss i dag og bli en del av vårt engasjerte og dyktige team. Vi ser frem til å motta din søknad og bli kjent med deg bedre.


Sammen kan vi bygge en fremtid med elektriske løsninger som former samfunnet vi lever i.


Fordeler hos oss

Spennende kunder
Vi har mange store kunder, som vi har langsiktige avtaler med. Vi jobber med alt fra løpende service til større energieffektviserende prosjekter.
En del av noe større
Vi er en del av Konstel, noe som gir oss en sterk og solid eier i ryggen, god støtte og utviklingsmuligheter.
Godt arbeidsmiljø
I Elman gruppen har vi et godt arbeidsmiljø, der vi deler stoltheten i yrket, deler kompetanse, og samles i sosiale settinger.

Elman gruppen

Faglig sterke, engasjerte og lokale

Med lang fartstid i bransjen, fagutdannede ansatte og fokus på kunnskap og utvikling har vi opparbeidet oss kompetanse til å håndtere oppdrag av ulik karakter og størrelse – fra prosjektering og elektroinstallasjoner i komplekse bygg til mindre serviceoppdrag og private installasjoner.

Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå kundens behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Vi setter folka våre først

Vi er en godkjent lærlingbedrift, og vi er jobber for et trivelig og trygt arbeidsmiljø, både for ansatte og læringer. Som ansatt hos oss vil du bli del av en gjeng dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve yrkesstolthet og bli del av et godt team.

En del av Konstel

Elman gruppen er en del av Konstel. Konstel består av 31 elektroentreprenører av ulik størrelse og egenart, som til sammen utgjør vårt konsern. Konstel sentralt sørger for gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy, deling av beste praksis, kompetanseutvikling og markedsføring slik at den lokale merkevaren står sterkere i sitt lokale marked.

Hør også vår podcast